Menu
Weekendje weg

Top 10 heerlijke weekendjes weg in Zuid-Holland

weekendje weg Noord-Holland kust

Geniet van een lekker weekendje weg. Van romantisch en wellness, tot fietsen, wandelen of gewoon lekker even genieten op mooie plekjes in Nederland.

1. Fietsen langs de kust van Noordwijk

Zin om er even een paar dagen tussen uit te gaan en heerlijk te fietsen vanuit Noordwijk aan Zee? Met dit 3-daagse Fietsarrangement geniet u in het 4-sterren hotel, gelegen direct aan het strand van Noordwijk en maakt u heerlijke fietstochten om de Bollenstreek te ontdekken op de fiets.

2. 2-daags Golfarrangement in Zuid-Holland

Met dit 4-sterren hotel in Zoetermeer bij Den Haag heeft u een uitstekende uitvalsbasis om 2 dagen te golfen op 2 verschillende golfbanen. De golfbanen liggen op 9 en 15 minuten van het hotel. Zo kunt u 2 dagen heerlijk golfen op een andere baan golfen en slaapt u in een comfort kamer met ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet.

3. Vriendinnenweekend in Noordwijk aan Zee – Heerlijke high tea aan de kust

Struinen door de duinen of een mooie lange strandwandeling maken vanuit uw strandhotel, direct gelegen aan het Noordwijkse strand? Boek dan deze vriendinnentrip en geniet 2 dagen van deze mooie strandaanbieding inclusief ontbijt en high tea.

4. 2-daags Wellness en Relax arrangement in Zuid-Holland

Een dag heerlijk ontspannen in wellness resort Elysium en een nachtje wegdromen in Zoetermeer. Even lekker met z’n tweetjes er tussen uit of gezellig met moeder, dochter of een vriendin 2 dagen samen relaxen! Dan is dit 2-daags Wellness en Relax arrangement in Zuid-Holland vast iets voor jou.

5. Genieten van TOP Wellness in Zuid-Holland – Nachtje weg met massage

Kom genieten in onze CitySPA. Full Body Lichaamsmassage met aansluitend een overnachting in een super kamer om de volgende dag met een uitgerust gevoel naar huis te gaan.

6. 2-daags Wandelarrangement aan de kust in Noordwijk aan Zee

Struinen door de duinen of een mooie lange strandwandeling maken vanuit uw strandhotel, direct gelegen aan het Noordwijkse strand? Boek dan deze 2-daagse wandeltrip en geniet 2 dagen van deze mooie strandaanbieding inclusief diner en ontbijt.

7. 3-daags Fietsarrangement door de Krimpenerwaard

3 dagen fietsen in het groene hart van Nederland. Lekker genieten van de prachtige omgeving. Maak een prachtige fietstocht door de Krimpenerwaard. U krijgt een heerlijk lunchpakketje mee voor onderweg, dus ga lekker de hele dag op pad met het fietsarrangement.

8. Ontdek Nederland in Bloei – 2-Daags Keukenhof arrangement

Is het tijd voor een fleurig weekendje weg of lekker door de weeks een paar dagen er tussen uit? Combineer uw 3-daags trip aan zee dan met een bezoek aan de Keukenhof in Lisse. Dit voorjaar, staan er weer miljoenen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. De Keukenhof is te bezoeken van 23 maart 2023 tot en met 14 mei 2023.

9. Fietsen langs de Noordzeekust – 3 Dagen Er op uit

Kom genieten van deze heerlijke 3-daagse Fietsaanbieding aan zee in het Zuid-Hollandse Ouddorp. U kunt hier lekker fietsen door de prachtige duingebieden en leuke, omliggende stadjes en dorpjes bezoeken. Voor onderweg krijgt u een lunchpakketje mee zodat u de hele dag op pad kunt met het fietsarrangement aan zee.

10. Fietsen langs de kust van Scheveningen met het 3-daags Fietsarrangement

Met dit Fietsarrangement in Scheveningen kunt u de veelzijdige omgeving van het hotel ontdekken. Maak een mooie tocht langs de kust of bezoek één van de vele attracties van deze levendige badplaats of breng een bezoek aan de stad Den Haag.