Menu
Spelprogramma

Top 5 populaire spelprogramma’s om in Zuid-Holland te spelen

Altijd al in levende lijve een TV-spel als Wie is de Mol, Ik Hou van Holland of The Target willen spelen? Of bent u gek op Sudoku, Boer Zoekt Vrouw of een ander spel. Hier vindt u een enorme hoeveelheid aan leuke spelprogramma’s om met familie, vrienden of collega’s te spelen.

1. Crazy 88 Den Haag – hilarisch stadsuitje in Zuid-Holland

Crazy 88 Den Haag is gek, uitbundig en komisch! Actief Events komt nu met het meest hilarische uitje van Nederland! Dit waanzinnige opdrachtenspel speelt zich af in het mooie Den Haag en is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88.

2. Groepsuitje in Delft – Speel WhatsApp Sudoku

Voor een dagje uit in Delft speel je WhatsApp Sudoku. Tijdens WhatsApp Sudoku is de stad het speelveld. De puzzelvakjes worden omgeven door mooie plekken. Ontdek spelenderwijs de bezienswaardigheden van Delft. Naast puzzelen en cijfertjes staat het ontdekken van de stad centraal, dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma!

3. Crime City Den Haag – Groepsuitje in de Hofstad

Tijdens dit actieve spelprogramma, waarbij teambuilding voorop staat, gaat u met behulp van smartphones en portofoons de strijd met elkaar aan.

4. Ik hou van Holland Dinerspel Den Haag

Het Ik Hou van Holland Dinerspel is een leuke quiz in het centrum van Den Haag, een culinaire maaltijd en de mooiste kostuums en aankleding.

5. Crime City Rotterdam – Stadsspel in Zuid Holland

Tijdens dit actieve spelprogramma, waarbij teambuilding voorop staat, gaat u met behulp van smartphones en portofoons de strijd met elkaar aan.