Menu
Dagje Uit

Top 10 populaire dagjes uit in Zuid-Holland

Verwentripjes aan de kust

Dagje uit in Nederland? Lekker weg met elkaar. Een dagje sloep varen tot een heerlijk high tea en van een dagje toeren op een solex of scooter tot een geweldige stranddag! Ga er lekker tussen uit. Weg met familie, vrienden, met z’n tweetjes of het hele gezin.

1. Groepsuitje Strand in Scheveningen – met Beachgames en lekker eten

Een gezellig middagje Scheveningen. Voor een vrijgezellenfeest, familiefeest, collega’s, vrienden of vriendinnen. Een compleet verzorgde middag met lunch en beachgames naar keuze.

2. Sloep varen met familie of vrienden door de kanalen van Den Haag

Maak uw familie- of vriendenuitje uniek met een privé-boottocht door de kanalen van Den Haag, Scheveningen en omstreken. Combineer deze 1,5 uur durende vaart met een dagje uit naar Madurodam, Drievliet, diverse musea of een diner.

3. Rondvaart door de kanalen van Den Haag en Scheveningen

Kies een route en ervaar Den Haag en Scheveningen vanaf het water met deze prachtige boottocht door de kanalen en de grachten. Combineer stad en strand tijdens deze unieke vaart!

4. Sportief beacharrangement – Leuk groepsuitje in Scheveningen

All-in programma aan zee. U speelt één of meerdere activiteiten en geniet na afloop van een gezellige BBQ. Het totale programma duurt ongeveer 5 uur. Kom met vrienden of collega’s genieten op het strand van Scheveningen.

5. High Tea aan zee – Geniet van lekker eten, zee en strand

U gaat uitgebreid genieten van een heerlijke high tea. Gezellig op het strand waar u kunt gaan genieten van het strand en de zee. Ideaal om lekker bij te kletsen met uw vrienden of vriendinnen.

6. Vrijgezellenfeest op het water – Boottocht door de kanalen van Den Haag

Vrijgezellig op een privé sloep! De stad, water, vrienden, familie, koelbox of goed gevuld mandje en een boot. Of met andere woorden: “Hapje, Drankje, Gezelligheid”.

7. Zeehonden en zeereuzen spotten tijdens een rondvaart over de Maasvlakte in Rotterdam

Stap aan boord en vaar over de 2e Maasvlakte. Spot u de zeereuzen en zeehonden? Combineer de rondvaart met een bezoek aan de Measlantkering of het Keukenhof. Beleef een geweldige dag uit in de Wereldhaven(van) Rotterdam.

8. Rondvaart door Den Haag

Varen van en naar het strand door Den Haag en Scheveningen! Maak een unieke rondvaart door de stad en ontdek bijzondere plekjes. Vanaf het water krijgt u een andere kijk op deze mooie stad.

9. All-In actieve stranddag in Scheveningen met heerlijke BBQ

Actief dagje op het strand samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s. U speelt één of meerdere activiteiten en geniet na afloop van een heerlijke BBQ. Samen een geweldige stranddag beleven en optimaal genieten bij dit strandpaviljoen in Scheveningen.

10. Moonlight Dinner Cruise langs het eiland van IJsselmonde

Maak een mooie vaartocht vanuit Spijkenisse langs het eiland van IJsselmonde en nog veel meer mooie plekken in onder andere Dordrecht en Rotterdam. Tijdens de rondvaart komt u aan niets te kort. Er wordt namelijk gezorgd voor een koud en warm diner, dessert, live muziek en entertainment! Kortom, een lekker dagje varen met uw partner, gezin, familie, vrienden of collega’s.