Menu
Avondje uit

Top 5 gezellige avondjes uit in Zuid-Holland

restaurant

Bent u deze keer degene die het gezellige avondje uit mag organiseren? Wij hebben de populairste avondjes uit voor u op een rijtje gezet!

1. Walking Dinner Dordrecht – Stadswandeling en Culinair genieten

Kijk, luister, proef, geniet! Doe geen moeite, want Dordrecht zelf zal zijn weg recht naar je hart vinden! Maak en stadswandeling en hop van restaurant naar restaurant want daar kunt u ook nog culinair genieten.

2. Culinair avondje uit in Rotterdam met vrienden – Walking Dinner met gids

Het beste van 3 werelden. U gaat namelijk in 3 restaurants genieten van het voor-, hoofd- en nagerecht. Ondertussen leert u ook nog de stad kennen. Een super leuk uitje om eens weer iets anders met vrienden te doen in Rotterdam.

3. Walking Dinner Delft

Happen en stappen in het centrum van het Historische stadje Delft. Samen met vrienden of collega’s een avondje op stap onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner.

4. Culinair groepsuitje in de hofstad – Walking Dinner Den Haag

Een culinaire wandeling door de Hofstad Den Haag. U bezoekt samen met uw groep diverse restaurantjes onder leiding van een gids. Uiteraard gaat u bij iedere locatie genieten van een heerlijk gerecht.

5. Culinair Groepsuitje Walking Dinner in Gouda

Met een gids op pad door de stad en in 3 verschillende restaurants een gerecht nuttigen maakt dit uitje tot een gezellig en afwisselend avondje uit met vrienden, familie of collega’s.