Menu
Vriendinnenweekend / Zuid-Holland

Vriendinnenweekend aan het water met High Tea

vriendinnenweekend aan het water

Tijd voor een nachtje weg met vriendinnen? Boek dan dit gezellige vriendinnenweekend aan het water en overnacht in een heerlijke kamer in dit bijzondere hotel in Vlaardingen. Samen geniet u dan van een uitgebreide high tea met fantastisch uitzicht over de Nieuwe Maas en de voorbij glijdende schepen. 

Vriendinnenweekend aan het water

Elke ruimte in het hotel heeft een stoere, frisse inrichting met een knipoog naar de zeilsport. Zo is de zonwering van zeildoek, vindt u stoelen in de kleuren van de zee en ziet u lampenkappen met de afdruk van een zeekaart. Vandaar ook de namen van de kamers: matroos, stuurman en de kapitein suite. Een gezellig vriendinnenweekend aan het water staat hier gegarandeerd.

Naast het hotel is deze plek bijzonder voor wie van lekker eten houdt, zonder gesteven tafellakens maar mét een spannende menukaart. We staan klaar voor iedereen die nieuwsgierig is naar andere werelden, voor doorzetters die alles uit het leven halen en die iets willen vieren in een bijzondere setting. We zijn er voor iedereen die wil ontspannen met een wijds uitzicht over het water.

Slapen als een (mat)roosje

Alle kamers in het hotel hebben een stoere inrichting waarin de zeilsport en het leven op zee steeds terug te vinden is. Alle faciliteiten die u verwacht van een overnachting in een 4-sterren hotel zijn aanwezig, zoals een bad, regendouche, airconditioning en een minibar. Kiest u een kamer aan de rivierkant dan krijgt u het fabelachtige uitzicht over de Nieuwe Maas erbij. Veel van onze kamers hebben een glazen gevel van vloer tot plafond, zodat u niets hoeft te missen van de watertaxi’s, schepen en zeiljachten die aan u voorbij trekken tijdens het vriendinnenweekend aan het water

Bijkletsen tijdens een heerlijke High Tea

Een High Tea met uitzicht over de Nieuwe Maas is een dubbele traktatie. Komt u genieten dan kiezen wij ook voor deze traktatie de beste kwaliteit. Die vonden wij bij Enjoy Cakes. Kakelvers, van ambachtelijke kwaliteit en om-je-vingers-bij-op-te-eten-zo-lekker! De High Tea maakt uw vriendinnenweekend aan het water helemaal af!

Bij de High Tea serveren wij Peeze Cummunitea. Die is heel lekker en verantwoord. Elke smaak is Fairtrade / Max Havelaar gecertificeerd en vele smaken zijn ook biologisch. Heeft u meer zin in koffie dan kan dat uiteraard ook. Net als de thee draagt elk kopje koffie bij aan een ontwikkelingsproject via de Peeze Foundation.

Dit heerlijke vriendinnenweekend aan het water inclusief High Tea boekt u hier!

Heeft u wat hulp nodig bij het organiseren van een vriendinnenweekend? Bekijk dan eens deze handige stappenplan.