Menu
Stedentrips / Weekendje weg / Zuid-Holland

Weekendje weg in Delft

weekendje weg in delft

Ontdek historisch Delft tijdens een weekendje weg

Weekendje weg in Delft en genieten in een bijzonder hotel. Ga er 3 dagen tussenuit en ontdek deze historische stad. Dit sfeervolle hotel is gelegen in het gezellige centrum van Delft, ideaal dus als u Delft echt wilt leren kennen en ontdekken. ’s Avonds loopt u zo het hotel uit voor een hapje eten in de stad en overdag kunt u de stad verkennen.

Gezelligheid in Delft

Het hotel is gelegen in het centrum van Delft. Lekker shoppen en een hapje eten mogen niet ontbreken tijdens een weekendje weg in Delft. Delft heeft zoveel gezellige en mooie restaurants. Vandaar dat wij alleen ontbijt, lunch en borrel serveren. In de zomer kunt u op onze terrasboot wel van een heerlijke daghap genieten.

Sigarenfactory Swarttouw & Brasserie ’t Straatje van Vermeer

Het prachtige historische pand waar het hotel in zit was een sigarenfabriek. Toen de fabriek werd gesloten is het pand omgetoverd tot restaurant: Het Straatje van Vermeer.

Boven de Brasserie ’t Straatje van Vermeer splitste men de etages op in studentenkamers. Uiteindelijk heeft men in het jaar 2000 van deze studentenkamers hotelkamers gemaakt. Dankzij de mooie historie van ons hotel hebben wij de brasserie de naam ’t Straatje van Vermeer gegeven.

Ontdek de historische stad tijdens een weekendje weg in Delft!