Menu
High Tea / Vriendinnenweekend / Zuid-Holland

Vriendinnenweekend Zoetermeer

vriendinnenweekend zoetermeer

Vriendinnenweekend Zoetermeer

Gezellig eropuit met de dames? Geniet tijdens dit vriendinnenweekend in Zoetermeer van een nachtje weg met heerlijke High Tea om even lekker bij te kletsen! Daarnaast vind je in het stadshart van Zoetermeer een groot winkelcentrum met 135 winkels en restaurant. Ook daar worden dames heel gelukkig van dus jullie zullen zeker niet verveeld raken tijdens het weekendje weg!

Het hotel

Dit hotel is een stijlvol en warm 4-sterren hotel in Zoetermeer met 77 kamers. Het hotel ligt naast de A12 en het station van Zoetermeer, waardoor het zeer makkelijk bereikbaar is per auto of openbaar vervoer. Vanuit dit hotel kan je volop genieten van de diverse attracties rondom Zoetermeer en Den Haag.

Bar en brasserie Bogatti’s serveert internationale gerechten en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Bovendien kan je als gast van het hotel bij warm weer op het terras terecht voor een hapje of een drankje.

Kamers en appartementen

Het hotel biedt 40 comfort kamers en 24 Executive kamers, allen voorzien van modern en comfortabel meubilair in warme kleuren. Tijdens jullie vriendinnenweekend in Zoetermeer zal je hier slapen als een roosje!

Daarnaast zijn alle kamers voorzien van 2 eenpersoonsbedden, TV, bureau, kluisje, telefoon, gratis Wi-Fi, koffie/thee faciliteiten en een badkamer met toilet, walk-in douche en haardroger.

Tevens zijn er 11 appartementen in het hotel die zijn volledig ingericht met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Er is van alles te doen

Bent u op zoek naar ontspanning dan vindt u een winkelcentrum op slechts 15 minuten van het hotel waar u lekker even kunt gaan shoppen.

Wilt u echt relaxen in een wellness center dan vindt u op een kwartiertje van het hotel het wellness resort Elysium waar u een dag op en top kunt relaxen van de vele baden en sauna’s.

Zoekt u wat meer sportiever vertier? Wat dacht u dan van de skibaan van SnowWorld of het nabijgelegen Dutch Water Dreams voor wildwatersporten, zoals raften en indoor-surfen? Daarnaast liggen er 2 prachtige golfbanen in de buurt voor de golfliefhebbers.

Gezellig ertussenuit met dit Vriendinnenweekend in Zoetermeer met High Tea!